Slutade jobba 10:00 i morse. Drog rakt hem och däckade i soffan, slut som ett djur. Gick upp och käkade, körde ett rygg- + bicepspass, drog till ikea och kom hem och däckade igen. Och vad blir det nu om inte jobb? börjar 18:00 igen och ska köra till 08:00. (de ringde in mig igår......igen). Efter det blir det jobb igen 09:00 - 16:00 i en annan del av stan och sen ett möte på det. Räknade ihop min arbetsvecka denna vecka och kom ihop till 102 jobbade timmar (med nattens pass). Tur att man kan blunda och rabbla det heliga mantrat tyst i skallen för sig själv när man tycker att det börjar bli tufft, "pengar pengar pengar......"

Ben på schemat i morgon, det kommer bli sjukt segt. Får väl dra till COOP och köpa två plattor Red bull eller nåt så man pallar.


När jag kommer hem i morgon, då J Ä V L A R ska jag sova!!

Comments (0)

Jag hade lite planer på att göra en bodpodmätning på Pauluns för att ta reda på min totala mängd fett i kroppen. Tanken var att jag sen skulle lägga mig på ett bestämt antal kalorier under ett antal veckor och sedan göra en ny mätning. De värden jag får ska sedan hjälpa mig att ställa mitt kaloiintag under träning så jag tappar fettmassa, men inte ligger allt för lågt i kalorier och tappar min ynkliga men surt förvärvade muskelmassa.

Hur svårt kan det vara att boka en mätning på Pauluns utan att åka in? Tydligen svårare än att bänkpressa Göran Persson tjockmage efter en helhelg på McDonalds!! Har under några dagar ringt och mailat men inte fått nåt svar alls. Det enda resultatet av mitt eviga jagande efter nån mänsklig själ på Pauluns som vill ta upp min bokning, har varit att jag nu kan hela deras telefonsvar utantill som rinnande vatten. Speciellt då de lovar att upprepa meddelandet på engelska, men istället upprepar det på svenska istället och sen kopllar ur ditt samtal........

Vad det här gör med humöret efter hittills 72,5 jobbade timmar denna vecka (ska jobba ytterligare 16 timmar snart) och lite slarv med kolhydraterna behöver man inte vara ett geni för att räkna ut. Vill hellst strypa varenda jäkel på Pauluns och funderar seriöst på att vänta med mätningen tills Ylab öppnar den 8:e augusti och göra mätningen där, i ren protest över sopkass och fullkomligt värdelös service.

Ska man strypa Pauluns eller stoppa i sig kolhydrater? Hmmm.......

Får nog göra det enda rätta nu när jag retat upp mig till bristgränsen. Använda ilskan till att köra skiten ur mig i gymmet innan man börjar jobba igen vid 18:00......

Comments (0)

Har tagit beslutet att börja blogga om min träning. Anledningen till beslutet är att jag hoppas att det ska hjälpa mig att tvinga fram mer tid till träning och öka min motivation. Kort och gott → om jag fuskar, så finns det risk att nån annan ser det och jag hoppas att det ska fungera som en slavpiska mot min rygg!

Jag har inte vart mycket för bloggar innan, men har kikat lite på sidan och märkt att många verkar få ökad motivation och drivkraft av att göra det, så jag hoppas att det fungerar på mig också!

Comments (0)
0 av 1